zalozicie tam konot zaglosujcie na mnie z q4 jak mozecie byl bym niezmiernie wdzeiczny ;]]]]] to bardzo duzy turniej w LA ale tylko 2 z USA i z 2 EUROPY pojedzie, moze nie jestem tutaj najlepszy bo mysle ze socrates jest ale nie mam za duzych szans bez waszej pomocy z tego wzgledu ze mam POLSKA FLAGE i amerykanie nie zaglosuja na mnie...
2 z EU i 2 z USA
jezeli z USA glosujecie to dajcie socrates i np mnie byle nie chaoticza, bo on drugi po socratesie bedize mial na maxa glosow... takie juz zycie wszcy sie jaraja tym ze byl na finalach mimo ze po finalach grlaem z nim z 20 meczy i rpzerlam moze z 5 map... i osatneicze mialem 3cie miejsce w tym americup to wszycy pametiaja tylko socratesa i chaoticza bo byli na lanie
poswieccie te pare minut jezeli macie chwile, bede mega wdzeiczny!!!
a no i mozecie AVKA Z EUORUPY dojeabc, to tez nasz rodak!
jesli to taki bardzo wazny turniej to ja na jego miejscu rejestrowalbym sie pod innymi nickami i oddawal glosy na siebie troche sprytu nie zaszkodzi
ja sam osobicie rejestruje sie juz 2 raz
Mi dziala wszystko bardzo bardzo dobrze i sprawnie, zawsze mozesz sprobowac wejsc na glowna strone http://www.vsportsallstars.com/ a pozniej z menu wybrac VOTING
Patrzac na sytuacje juz chyba nic sie nie zmieni, scooby raczej nie zabierze sie z socratesem a szkoda zawsze to jakas reklama dla polskiego gamingu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum