_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 10, 2003 8:21 pm
systkiego najlepszego, zdrufka szczescia pomyślności laski ładnej że bul czachy, of course inteligentnej tesh! browarow i wina spadających z nieba żebyś podcierał się 200złotówkami itd, etc. dla najwiekszej MOrDy na świecie [mod nieobraźcie sie ;p]
i jesie jedno: abys flagi nosil biegajac do tylu ;]
kilerek zyczy.
Dzisiaj ????????!!!!!!!!!!!!!!!!! O kur.wa mac :O ale wpadka Nio to... MorDeczko Moja kochana sliczna slodka super cudowna i wogoole mooj maUy braciszq i wogoole all najlepsiejszego duzo zdrowia szczescia kupe kasy zajebistej laski (najlepiej takiej jak ja ) mnoostfa sukcesoof w quaku milionoof wyniesionych na chwale MoD flag i ten tego zeby zawsze byU przy Tobie ktos kto bedzie Cie kochaU tak baaaaaaaaaaaaardzo jak ja :* :* :* :* :* :* [/b]
_________________ UnDeRsTanD iF U CaN ThaT I aM wHaT I Am... [;
Bo 18tke ma sie raz w zyciu a nie codziennie to nie trzeba jej codziennie przezywac :) :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Na tym forum nie . Ale w TYM TOPIKU o danym temacie wypowiedzi byly tylko o 18tce Neo :P Wiec jak juz masz marudzic cos o ciszy na tym forum (czyli forum MoD) to rob to albo w innym topiku albo jeszcze lepiej zaloz nowy :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum