Hej chcialbym se kupic aparat jakis cyfrowy tak do 1000-1300zl moglby ktos cos polecic ?? taki do domowego uzytku dziekowa (jakies linki mile widziane)
http://pentax.pl/optioA10.html - nagrywa od razu filmy w "divixie" które nie zajmują aż tak dużo miejsca... duży lcd i ogólnie zajebisty. Żaden ze mnie fotograf, a ten mam od tak se o...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie mogę tego znaleść, ale słyszałem, że lepiej kupować aparaty firm, które specjalizują sie głównie w aparatach. Canony, Kodaki (mam jakiś stary i mi się nie podobają zdjęcia, ale pewnie dla tego są chujowe, bo aparat stary), itp.
zrobilem w 2 miesiace jakies 5k zdjec i jestem zadowolony z jego mozliwosci.
zreszta szynx, troche zdjec nim zrobionych juz Ci podsylalem.
jesli bedziesz chcial zobaczyc fotki w pelnej rozdzielczosci czy cos... to sie odezwij na mojego maila. na gg rzadko bywam
pozdro i zycze rozsadnego wyboru (niekoniecznie a700)
Siemanko. A ja powiem tak. Byl mi potrzebny aparat wiec na szybko kupilem Samsunga S500. Dalem za niego 500 zyli. Ma wyswietlacz 2,4 cala, 5 mln megapixli i mozna robic filmiki z dzwiekiem w bardzo dobrej jakosci. Zdjecia ten aparacik tez robi zajebiste. Dlatego moge polecic taki aparacik kazdemu kto chce robic dobre zdjecia a nie wydawac za duzo kasy.
P.S. sa tez modele s600, s800, ale roznia sie tylko iloscia pixli i cena
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Dlatego moge polecic taki aparacik kazdemu kto chce robic dobre zdjecia a nie wydawac za duzo kasy.
Kazdemu kto nie chce wydac za duzo kasy a chce robic dobre zdjecia to ja polece... jakas dobra ksiazke do nauki fotografowania .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum