Idac przykladem Piw i czlonkow i wogole tez zrobie nasz topic zajebisty ziooom ze mnie Wujas wez pisz tu kiedy mecze i z kim bo ja nigdy nie wiem a jak wiem to zapominam P Pozdro
_________________ You can't stop me. It's just impossible!!!
I typki z house wszyscy maja miec sprawne Ventrilo i skonfigurowany mikrofon jak nie to mozecie sie zglosic do mnie lub Szynki to pomozemy poustawiac... Wrazie co moje gg to :3601667
GT przegiecie, Z dabest .. ah to byly czasy hehe .. kiedys na necie jakies jeszcze wyczailam odcinki dodatkowe, o jakichs nieslychanych fuzjach i nastepnych poziomach supersajanow ;)
[quote="Kazwa"]GT przegiecie, Z dabest .. ah to byly czasy hehe .. kiedys na necie jakies jeszcze wyczailam odcinki dodatkowe, o jakichs nieslychanych fuzjach i nastepnych poziomach supersajanow [/quote]
Nom tez tak uwazam jeszcze DB byl zajebisty ale DBZ wymiata wogole saga z boo jest najlepsza jeszcze z komorczakiem jak songohan zamienil sie w ssj2 poezja :DDDD 100 razy ogladalem ten odcinek D
Ja tam niewiem czy najzajebistsze, po prostu to moja mlodosc ;) Anime w ogole sie nie orientuje w temacie .. Ale Dragonek rozwalal .. troche przeciagali jak w Subasie, ale co tam :D [nieee, sorry subasa byl dabest, jak kodziro biegl z pilka, tak ze mu sie az horyzont zalamywal]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum