ok niech tutaj sie wpisuja osoby chętne do sędziowania.
raczej wymagany bedzie admin na coolnecie i prozacu bo chyba nikt nie bedzie rozdawal:)
podawac takze swoje nr gg ktore podamy na stronie tak aby kazdy mogl sie z wami wczesneij umowic na mecz:)
ej jak ktos ma kontakt z kurzem to wezcie sie go spytajcie czy on bedzie gral bo cos tam pisal na forum ale to tak jakby chcial ale nie mogl z gory dzieki:)
tak patrze nei za duzo a moze by sie dalo nam zalatwic jednego admina na czas turnieju ofcourse potem go zwrocimy tzn czy go tam sie wywali nie iwem jak to dziala
Wysłany: Pią Lut 02, 2007 9:53 pm
jak na weekendach chcecie grac to jestem praktycznie do dyspozycji caly czas tylko gorzej z tymi raportami i demami mi sie nie bedzie chcialo umieszczac... ale co do sedziowania to mozecie liczyc na mnie na 95%
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Tez moge pomoc ale kontakt ze mna to email a nie gg.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum