Zauwarzylem ze mam te demko na dysku to se obejrzalem i... nie chce nic mowic ale mam podejrzenia kto to ten player, bo stwierdzenie GRUBO kojarzy mi sie tylko z 1 osoba z tej sceny , ostatnim razem jak widzialem go wymiatajacego pode fejkiem i zapytalem w prost czy to "on" to dziewnie zrobil dc i sie wiecej nie pojawil przez next 2h~
Temat o lamkach to ja o coś zapytam. Lamą jest ten, który strzeli w plecy, czy ten, który płacze, że dostał w plecy? Dla mnie bezsprzecznie ten drugi i aż żal mnie za dupę ściska jak widzę to jęczenie. Co mam kurwa binda zrobić "%P uważaj! Strzelam w plecy!"? Swego czasu miałem takiego binda jak grałem z Wasylem, bo on sporo o tym jęczał. Dzisiaj płaczka a.k.a. ryq piszczał.
Jak to jest?
PS
Ja to nawet nie odróżniam, czy ktoś stoi przodem, czy tyłem i nie mam zamiaru się starać odróżniać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum