Wysłany: Sro Maj 06, 2009 10:21 am Turniej Q2CTF w Bialymstoku (30-31 maja)
Witam...
dawno tu nie zagladalem, jestem ciekaw czy ktokolwiek tu jeszcze zaglada ale coz, lepszego miejsca do promowania turnieju q2ctf chyba nie ma
przechodze do rzeczy... pomysl turnieju zrodzil gdyz okazalo sie ze Magnus (aka Rynar) organizuje juz drugi raz z rzedu turniej fantasy i esportu East Games United (egu.org.pl)
okazalo sie ze maja troche wolnych kompow i jesli uda nam sie zebrac 8 klanow to bedziemy sobie mogli odpierdolic ladny turniej, w ktorym pewnie i jakies nagrody by sie znalazly
chcialbym aby osobe zainteresowane zebraly wokol siebie teamy 5cio osobowe i zglaszala sie do mnie... jesli uda nam sie z tym ruszyc na powaznie to dogadam sprawe z organiztorami i przy odrobinie szczescia bedziemy mogli znow spotkac sie w bstoku
czekam na maile i bede tu zagladal
elo dziwery
ps: poki co na bank zglosilo sie ewc (w skladzie jeszcze nieustalonym, pewnie bedzie nas wiecej niz 5ciu, wiec czesc przejdzie do innych klanow), ja osobiscie z checia ruszylbym z RoA (Szyna trutniu nawet nie mysl o tym ze bedziesz gral w innym teamie) ;p
elo
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
jakbym przyjechal to na pewno nie po to zeby zasiasc przed kompem tylko spotkac starych znajomych i napic sie whisky na swiezy powietrzu ogladajac piekne ciala polskich kobiet (przewidywane sa tam jakies maskotki, si?)
Heh jak dla mnie to <>< moge grac, moge niegrac jak cos wypali to bede na bank! Co do teamow to dla mnie mozemy zrobic losowanki nawet bo co za roznica kto wygra ja bym z checia posluchal ziutka krzyczacego jak cos bede tu lookal!
No to jedna maskotka odpada. Pozostala jeszcze Vea, o ile kregoslup jeszcze jej nie strzelil od wzrostu.
Szczerze mowiac to z 8 klanami byl problem kiedys, wiec teraz to bedzie jeszcze bardziej nierealne.
btw. kiedy gramy jakas klanowke? Pyz umow cos :D
hm... no fakt ze 8iem teamow to myslenie zyczeniowe, wiec moze lepiej po prostu zaprosic wsyzstkich do bialego na libacje?
przemysle temat przez weekend i ustale z organizatorami czy beda wogole jakies kompy :p bo bardziej prawdopodobny na obecna chwile wydaje sie turniej PES2009 2v2 niz q2CTF ;p coz... obiecuje ze nie pokpie tematu
elo
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum