sprawa jest taka - gram sobie w menelgame. gra sobie Adolf. i na tym sie konczy ekipa q2ctf z ktora gram jestesmy w bandzie Druciarze - szukamy chetnych do gry. banda moze liczyc max 30 czlonkow. mamy ich 16. wszscy ciagna druta rowno.
jak widac jestesmy na dosc odleglym miejscu, ale to sie zmieni. potrzeba po prostu ludzi ktorzy maja czas poklikac w to kilka razy w ciagu dnia. Ogame w wersji light. nie mozna stracic w ciagu kilku minut dorobku kilku tygodni/miesiecy. casual game.
jesli ktos bedzie zainteresowany to pisac albo tu, albo do mnie na gg, kto zna, albo spamowac adolfa, albo pisac do nas w grze
ja - gburmistrz
adolf - masterofvodka - wystarczy wejsc na link bandy.
pozdrawiam i czekam na odzew ekipy Q2CTF
-
shinoda aka gburmistrz
tu nie ma takich motywow. ta gra jest prosta jak but - musisz tylko pilnowac timera swoich szkolen - zeby wszystko szlo plynnie, bo tracac czas spowalniasz swoj rozwoj. pilnujesz timera zbierania puszek, ktora sa jednym z Twoich 2 glownych dochodow - drugim są datki - czyli 50x dziennie klikasz na swoj link dodatkow z roznych proxy albo prosisz 50 znajomych zeby Ci to robili -, lol :d
wpierdol oczywuscie mozesz dostac i generalnie dostajesz bo w 90% przypadkow atakuje Cie ktos silniejszy od Ciebie. ale ty robisz tak samo. i powoli pniesz sie w gore rankingu. za porazke tracisz iles tam % punktow i 10% kasy. to jest pomniejszone o wspolczynnik DEFense - im wiecej defa, tym mniej kasy i punktow tracisz.
gra jest naprawde prosta. tylko na poczatku troche trzeba posiedziec bo szkolenia trwaja dosc krotko - a teraz tak jak ja gram, to najkrotsze szkolenia trwaja po 5-6h, a najdluzsze po 5-6 dni
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum