Witajcie po dloogiej przeriwe....
zaskoczylem sie nieco...po wpisaniu dzis(i wczoraj) w swojej przegladarce...
ctf.pl
wyswiettla mi sie... :
die...
moge wiedziec dlaczego ...moze nie jestem na czasie...ale czasami przegaldaelm ta strone itd ...
mam tylko nadzieje ze...nie padlo wszystko....ja tu sobie 2 tatuaz z qwakiem zwiazany robie a tu dolina....
czekam na jakies info i pozdrawiam wszystkich
Dziala... teraz, a jakby nie dzialalo to dziala ctf.pl/quake2 . A powod jest taki ze obrazony pan kaszub ustawil przekierowanie adresu ctf.pl na vitez.ceron.pl a ta domenka pada ostatnio z powodu rekonfiguracji serwera. A juz ja ustawilem glowna strone vitez.ceron.pl tak by przekierowywala na ctf.pl/quake2 .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Grzdylu .. pan kaszub nie jest "obrazony" ale jest "zly"... oczywiscie podobnie jak tygrysek, moge ci o tym opowiedziec jak sie spotkamy i oczywiscie za mala przysluge
NO widzisz grzdylq ja ci za free opowiem wypijemy przyjaramy i bdeziemy mieli fajna gadke tak jak wtedy we wrocq co punge pozniej na stadionie texty walil
UWAGA: http://download.ctf.pl NIE DZIALA gdyz domena ustawiona jest jako przekierowanie na http://shell.ceron.pl/~vitez/download a NIE MAM juz konta na shell.ceron.pl tylko na alpha.ceron.pl (zmiana serwera z shellem do stron www). Niestety to przekierowanie ustawic moze tylko kaszub... smsa mu wyslalem... a czy to zrobi? Watpie...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 14, 2003 10:26 am
Cytat:
przejrzysj foty z turnieju to zobaczysz moje logo q2
a dolozylem teraz do tego 2 skrzyzowane flagi...takie jak [sta]ski mialy na turnieju
pieluchu znalazlem foty z 4 ostatnich turniejow ale tam jest po 100 fotek w kazdym i do tego niepodpisane ;pp
moze masz jakis numerek foty albo cos ;]
pieluchu znalazlem foty z 4 ostatnich turniejow ale tam jest po 100 fotek w kazdym :D i do tego niepodpisane ;pp
moze masz jakis numerek foty albo cos ;]
Cos slabo szukales... foty z turnieju z lipca 2002 sa wszystkie podpisane, dopiero nastepnych mi sie nie chcialo podpisywac ;)
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Lip 14, 2003 9:58 pm
a to lolek ;]
thx vit, widzocznie slavbo suzkalem ;/
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum