Mam mały problem , czy ktos wie czy/jak wycisnąć wiecej fps w q2 z radeona ??, Normalnie szok na Radeonie 9000 64MB RAM na DDR- ach mam 90 fps a na dennym GF2 MX mialem 200 . Odrazu mówie ze wyłączenie synchronizacji nic nie daje
- jesli masz XP sproboj refresh rate fix (dziala lepiej niz wylaczenie synchronizacji)
- poproboj inne (starsze) sterowniki do Radka
- jesli masz XP to zmien na jakis bardziej quake-friendly system (98/me) ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
olał ja radka wstawie sobie spowrotem GeForca :lol:
To podeslij mi tego Radka... poproboje ze sterami itp ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Problem z Refresh Rate wystepuje glownie na GeForce, wiec tutaj prawdopodobnie problem bedzie ze sterownikami. Z radeonami tak wlasnie jest, ze do roznych gierek trzeba miec rozne stery, wiec milej zabawy zycze :/
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum