Wysłany: Nie Lut 01, 2004 1:42 pm Newsy na ctf.pl !
Nie chcialbym byc zlosliwy, ale jak sie juz zabierasz (kfak) za pisanie newsow na stronie glownej, to postaraj sie zeby to mialo jakas forme i styl. To nie jest forum, zeby co slowo uzywac tych popierdolonych emotikonow. Jeszcze jedno - pisz obiektywne newsy - jak czytam ze wszedles na stronke i cos tam omniemales to mnie szlag trafia, kogo to obchodzi co ty czujesz , masz pisac dobre newsy, a nie wystawiac ta stronke na posmiewisko. Dlatego zdecydowanie lepiej jest jak strona lezy, przynajmniej ludzie ja zapamietaja jako cos dobrego.
Vote ban Kfak!
vote yes
No kurcze, na taka riposte czekalem, ale nie koniecznie ze strony Grzdyla
Zreszta to bylo do przewidzenia, ze taki tekst sie predzej czy pozniej pojawi - to jest taka typowa polska mentalnosc .. "zrobcie cos lepszego" .. Jezeli ktos chce pisac newsy, to powinien sie czuc w tym dobry i powinien tez wiedziec, ze te newsy czyta dosyc sporo ludzi i to jest chyba oczywiste, ze biorac sie za dzialalnosc publiczna podlega sie krytyce ze strony publiki Nie moze byc przeciez tak, ze jak ktos cos robi to to jest dobre i trzeba to tolerowac.
Tak wiec, vote ban kfak !
Wysłany: Nie Lut 01, 2004 5:47 pm
tak jest vybanować wszystkich
tylko zel sie nie da :s
ale tak powaznie to jak adolf mowi
lepiej nie pisac niż pisac jakies farmazony ;s
Jak wiadomo lata swietnosci q2ctf dawno minely wiec nie ma o czym pisac ;]
kfaq chcial dobrze wiec vote N0
niebaUdzo rozumiem oco wam chodzi ;]
wydaje mi sie ze przedstawiam newsy tresciwie i rzeczowo.
emotikonow nie uzywam co slowo, nie przesadzaj
nie daje w swoich newsach 'wlasnych odczuc'
przeczytaj slownik co to znaczy 'obiektywizm', bo moje newsy z pewnoscia nie sa subiektywne.
adolf, nie czepiaj sie mojej osoby. mogles to napisac troche delikatniej, z pewnoscia moj miszczu czang sie zastosuje do twoich rad, o mentorze doskonaly.
dzieki za slowa krytyki =] ale od tego miales temat CTF.pl !
Wysłany: Nie Lut 01, 2004 11:35 pm
Jak zwykle ktoś chce coś ruszyć z ctf'em a tu same słowa krytyki. Sami zróbcie coś pozniej krytykujcie. Dla mnnie newsy nie sa złe. Ale proponuje (bedąc skromnym) wywiad ze mana. . Nara,
-kolejna głupia wypowiedź na moim koncie
-Vote HGW
niech cos jest ... przynajmniej ludzie wchodzac na ctf.pl widza ze cos sie jeszcze rusza i moze dzieki temu graja ... vote no
btw. Kto to wpadl na pomysl z tym votem ? teraz kazdy zaklada topic i na koncu wypowiedzi pisze vote ban ... :/
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum