wsumie mam teraz nieco czasu i moglbym sie czyms zajac...
prosze o wstepne zglaszanie klanow.
a co do ostatniego pucharu to chyba wygralo [ewc], bo reszta sie porospadala (w tym -zim-) - szkoda, ale tak to juz jest w polsce.
tak czy siak czekam na posty CLow.
Pozdrawiam,
Michal 'Ziutek' Skorko
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
heh, tylko odrazu prosze, jesli nie jestes pewien tego czy twoj klan wytrzyma 7-8 meczy z rzedu na przestrzeni 2 miechow, to nie dopisuj go do pucharu.
narazie 3: ewc, xm, roa...
ps: wielka prosba do adminow forum, wykazcie nieco dojrzalosci i zmiencie ten zalosny opis do mojego usera, z gory dziekuje
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
slyszalem kiedys ze zart jest dobry raz, moze dwa razy... ale nie x razy... oczywiscie moge sie mylic, wszystko zalezy od podejscia... wydaje mi sie jednak ze sluchanie w kolko jednego 'zartu' jest bez sensu...
ps: adi juz opowiedziales swoj dowcip, teraz zmien to na cos normalnego... jak juz mowilem dziekuje...
A ja namawaim szyne zeby zglosil {o} !! szyna zamiast sie smiac z ziutka zglaszaj tim !! ino migiem
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum