Pyzu ma całkowitą racje po co wy ludzie idziecie na xs ???? jak w polse w huja servów ale pyzu zapomniał o jednym najwazniejszym servie
Euro-net.pl:27913
(195.177.196.4:27913)
ZAPODAWAC I GRAC BO COOLNET LAGUJE COS CHYBA......;PPP
1. zamknac Coolnet - wtedy moze znajda euro-net (All seying eye)
2. Zrobic w confie Coolnetu przekierowanie na euro-net :> (reconnect adress). Milsze rozwiazanie ale kto sie na to z adminow coolnetu zgodzi? ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
2. Zrobic w confie Coolnetu przekierowanie na euro-net :> (reconnect adress). Milsze rozwiazanie ale kto sie na to z adminow coolnetu zgodzi?
Vitez w sprawie przkierowania nie ma problemu gdyz orlan sie zgodził ale kto to umie zrobic jesli umiesz to zrobic to zrób to
2.Zgadzam sie z adolfem ze te lamy nie wiedzą co to euro bo penwie nie wiedzą wogule co to exec a na zamkniecie coolnetu orlan sie nie zgodzi bo przeciez postawil go zeby na nim grali ludzie ale ogulnie zgorza bo na euro lepsze pingi...
Zgadzam sie z adolfem ze te lamy nie wiedzą co to euro bo penwie nie wiedzą wogule co to exec :idea: a na zamkniecie coolnetu orlan sie nie zgodzi bo przeciez postawil go zeby na nim grali ludzie ale ogulnie zgorza bo na euro lepsze pingi...
Jakie lamy ? Nigdzie tak nie napisalem ...
Wracajac do topicu, to mi euro-net nie pasi wogole, bo jak widze tam gosci grajacych z pingiem ponizej 10 to mi sie zbiera na wymioty i dlatego wole coolnet. Z drugiej strony pogrywam na coolnecie tylko w godzinach pozno-wieczornych i raczej nie mam problemow z lagami... takze cool rox i orlan tez :P
[quote="wegorz"]Vitez w sprawie przkierowania nie ma problemu gdyz orlan sie zgodził ale kto to umie zrobic jesli umiesz to zrobic to zrób to
[/quote]
Mi chodzilo o calkowite przekierowanie z coolnetu gdzie indziej, by sie ludzie nie wysilali poszukiwaniami. Niestety nie umiem tego zrobic, orlan tez, umie Vithar z XS ale nia jest sklonny do wspolpracy.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Czemu nie kce pomoc? Ma jakis powod, ze nie kce z nami [wami raczej] wspolpracowac?
Dzivny koles ..
Ale jesli nawet nie uda sie zrobic tego przekierowania, to moze chociaz walnac w tym 'message of the day' na qlnecie adres: ctf.pl .. zeby ludzie wchodzili tu i wiedzieli co jest grane ..
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum