3ciego sierpnia (w moje urodziny!) wychodzi doom3...
ja sie tam doczekac nie moge bo istnieje szansa ze bedzie to gra w ktora bede grac przez najblizsze pare lat... na q4 bym nie liczyl bo robia to ssacze z raven ...
Tak wiem ze q2 forever ale jednak.. moze ktos cos powie ?
Wysłany: Pią Lip 23, 2004 10:13 pm
niestety nie pojdzie na moim kompie ;//
amd duron 1,3gb gf2 mx64ram ;/
i to jest hujnia
chcesz w cos fajnego pograc to mosisz raz na rok kompa kupowac;/
heh, brzoz wyjeles mi temat :} zapodam linki na 100% do Dooma III sam czekam z niecierpliwoscia...
Cytat:
Po Amerykanach pierwsi dostaną DOOM III Brytyjczycy - już dzień później. Światowa premiera odbędzie się w piątek 13 sierpnia. Niestety, Todd od razu zastrzegł, że w Polsce, Rosji i kilku innych krajach owa data będzie inna - id Software nie ma wpływu na tempo lokalizacji, niestety. Natomiast nie wiemy czy firma LEM (która nie ma wpływu na id Software, a przyczyny opóźnień nie zawsze leżą po stronie polskiego wydawcy) się pospieszy z pracami nad wersją PL, by zdążyć z terminem. Jedno jest pewne LEM pokazał nam już klasę lokalizując pierwszego KOTORa - Star Wars: Knights of the Old Republic, to może i teraz się uda...
Tytuł jest dość gorący i powoduje podniecenie, ale na pewno się doczekamy i będziemy bawić się od rana do nocy itd....
Sprzet bede upgrejdowal moze za dwa lata... i wtedy dopiero przesiadka :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
sprzęt trzeba poprawiac co roku , to niestety fakt
odkąd nie mogłem zagrać w Deus Ex Invisible War z uwagi na fakt że mam tylko GeF4 MX planuje przebudowe kompa
już od dawna czakam na porządny fpp, w który można pograć przez net a nie tylko w SP (jak np. Unreal 2, FarCry, Painkiller)
w Doomie3 grafika jest po prostu niesamowita
nowa jakość
_________________ praca zabija skilla :/
pracuj a dorobisz sie ... garba
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum