Wysłany: Sob Paź 09, 2004 6:33 am Jaki jest adres serwera?
- "Dajcie IP..."
- "Nie pamiętam..."
Często, bardzo często takie sytuacje występują - postanowiłem poprosić kaszuba o parę wpisów w domenie ctf.pl które ułatwią zapamiętywanie adresów serwerów, i dzięki temu mamy:
Prosiłbym zapamiętać to, wydaje mi się to możliwie najprostsze jak się tylko da.. A może też dzięki temu ludzie przestaną w końcu mój 'prozac' nazywać 'prozak' bo mnie to strasznie denerwuje, z góry dziękuje za uszanowanie nazwy serwera Oczywiście jak ktoś na sieci się będzie pytać o nazwe serwera to podawajcie w tej formie - może dzięki temu "klikacze" poznają inne serwery i zaczną i tam grywać... Have fun.
(bezsensownych wypowiedzi typu "fajnie" "chujowo" proszę tu nie zamieszczać)
szyna, jeśli chodzi o Ciebie i innych osobników płci silnej, wystarczy, że będziecie mnie lubieć :> kochać nie musicie, wręcz będe się czuć niezręcznie
A tak btw. kazdy kto ma problem z tymi numerkami serwerow powinnien zaopatrzyc sie w ASE (All Seeying Eye). Wtedy wystarczy dwa razy kliknac i juz sie jest tam gdzie sie chce. Przy okazji widac przed wejsciem kto tam gra i inne takie glupoty.
tez mozna sie z niego laczyc do gry, ale niestety nie znajduje on sam serwerow. ale bardzo fajna jego funkcja jest to ze w czasie rzeczywistym odswieza statystyki serwera - przydatne jak nie mozna wejsc na jakis mecz klanowy, a koniecznie sie chce znac jego wynik caly czas
pozdro782
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum