Na dniach kupuje playstation2 , tylko mam nielada problem. Mianowicie nie wiem czy mozna "przerobic" nowe play'e takie jak wersja "SLIM" czy "SILVER" tak jak stare, aby chodzily piraty na nich - to raz. A dwa, ma ktos jakies konkretne gry, gdzies na ftp'ach, severach itp, ktore laskawie moglby mi udostepnic? Z gory dziekuje za info.
a off topic, mialem okazje niedawno ogladac powtorke KLANU, kiedy pani STANISLAWA propowala WŁADKOWI kawe i oto cytat z tej scenki: "WŁADZIU, wypij śmietanke z laski swojej" ))
pozdrawiam,
luzu.
jedno, to chcialem odswiezyc topic.
drugie natomiast, dysponuje kilkonastymi grami, ;P a jak ktos chce to chetnie sie wymienie, narazie na stanie mam:
- Burnout 3 : take down
- KillZone
- Need For Speed Underground 2
- Metal Gear Solid 3
- tony howk's underground 2
- pro evolution soccer 4
- Prnce of persia Warrior Within
- Mortal Kombat: deception
- Star Wars Battlefront
- Onimusha 3
- tekken 4
- Def Jam Fight from Ny
- grand Theft auto San Adreas
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum