_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
Ostatnio zmieniony przez -rc-AZES Czw Lut 10, 2005 1:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Czw Lut 10, 2005 10:08 am
..hehhe..dobra rozkmina z tym 2-3 a polskich dobrych i w dodatku wolnych graczy..jest bardzo malo lub sa nieaktywni
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Czw Lut 10, 2005 2:56 pm
..gadalem ze Smigolem..czlowiek studiuje i w dodatku w innym miescie ..a kompa tam nie ma..i jedynie gra czasem jak wroci do domu...jakies wolne czy weekend..wiec to jest problem:))..w sumie nie wiem czy sie cos zmienilo...ale chyba nie..w sumie zawsze mozna zapytac:)..raila ma kozackiego
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
A tak serio - nie mam czasu na polska lige dlatego np do sedziowania sie nie zglosilem...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum