Wysłany: Sro Mar 09, 2005 10:14 am pomocy!! TS & VO!!
czesc ! czy ktos moze pomoc jak skonfigurowac i zalozyc serwer w TS i VO!!?? z gory thx!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
hehe, ja umiem VO .. po prostu sciagasz serv ze strony VO .. rozpakowujesz i uruchamiasz : ventrilo_srv.exe .. i juz masz .. Musisz miec zewnetrzne IP, zeby to hulalo .. mysle, ze w TS jest to samo ..
Co tutaj do konfigurowania? Mozesz co najwyzej uruchomic ventrilo_srv [plik konfiguracyjny] i tam sobie pozmieniac rozne pierdolki, ktore w sumie nie musza byc w ogole edytowane, zeby serv dzialal ..
ej no sorry ale to jest tak banalne że nie rozumiem jak można tego nie umieć
no chyba że nie chce się wam czytać readme ale to już PEBKAC i wtedy lepiej żeby taki server nie stał
Eh, wiecie co .. napoczatku poszukajcie infa nt temat na stronach VO i TS .. na pewno cos tam jest, jesli nawet mi sie udalo [w ogole, co tutaj moze nie wyjsc?] to uruchomic .. A pozniej dopiero wypytujcie innych ..
Napisalam co wiedzialam ..
Wysłany: Sro Mar 09, 2005 4:13 pm
mi chodzilo glownie o serv..dzieki! :-*
Hmm cos ode mnie. Do robienia serwera tsa na wlasnym "normalnym" lanczy bede ociagal. Do tego potrzebne jest bardzo dobre lancze zeby nie bylo opoznien w transmisji dzwieku ale zawsze mozna wbic na jakeis publiczne serwry ts i tam zalozyc wlasnym pokoj , my w tdmc zasami tak robilismy jak testowalismy gre na ts. Jak cos wolf to msg na gygy
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
Wysłany: Sro Mar 09, 2005 10:23 pm
hahahah
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum