tak sie wlasnie zastanawiam czemu zaden z polskich klanow nie gra w mactf.
dla tych co nie wiedza jest to w skrocie mowiac mini ctf gdzie gra sie 3 na 3, bez techow, armorow, quada i ps.
taka zabawa jest calkiem fajna gdy nie mozna uzbierac ekipy zeby zagrac sobie 5 na 5
I moze jeszcze bez haka? :/
Sorry ale dla mnie glowne wyznaczniki CTF to: hak, techy,flagi, teamplay.
W tym o czym mowisz brakuje juz chociazby techow... o quada bym nie plakal ale wiekszosc graczy uwielbia mapy z quadem (posrodku).
A co sie bede rozpisywal... mnie to nie ruszy :)
Moze ankietka?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
no widzisz a dla mnie CTF jest przede wszystkim zabawa i fajnie jest jak moge zagrac sobie nawet 3 na 3..
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 30, 2003 12:53 pm
owned a może tak trochę bardziej opiszesz tego mactf?
skad to wziać, cay te same mapy tylko z innymi ustawieniami czy co?
to je osobny mod?
jest grapple?
som flAIGI? [bo to w kocu cos z ctfa musi mieć ]
no opisz wiencej ;]
Podpisuje sie pod kilerem... chociaz sam nie jestem zainteresowany to mozna by tego moda z opisem wrzucic na download.
Owned: mozesz mi wyslac mailem (o pojemnosc mojej skrzynki sie nie martw :> ) .... w razie gdyby ikonka "mail" pod moim postem byla zbyt trudna do zauwazenia/uzycia to podaje maila: vitez@ceron.pl .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nie jest to zaden mod jest to normalny CTF tylko bez techow, armorow, ps'ow i quadow, po prostu trzeba tylko sciagnac mapy...
tak jest grapple i flagi tez
vitez mapy wysylam ci na maila bo nie pamietam linku do strony
jako bonus dostajesz demko
[quote="bh.0wn3D!"]nie jest to zaden mod jest to normalny CTF tylko bez techow, armorow, ps'ow i quadow, po prostu trzeba tylko sciagnac mapy...
tak jest grapple i flagi tez :P
[/quote]
Znaczy wystarczy dmflags zmienic? eee... banal...
Mapy do MACTF juz na downloadzie (oczywiscie w dziale mapy) .
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum