wlasnie upgrade'uje konfa i zasysam paxy ,a co do linkow i kłótni to omfg its pathetic ...
koles zebral najwazniejsze info z kilku(nastu stronek) dodał do tego opis wjebał do NEWBIE CTF ZONE a ten go za to jedzie . Opanuj sie ,a ta netykieta .... no prosilem o pomoc - dostalem ja - nikt sie nie czepia - tylko ty [?] ...
jeszcze raz wielkie dzieki ,za chwile cos nie bedzie mi dzialalo to sie odezwe
I ja sie czepiam po co nam newbie.. tylko sie placza i denerwuja i zakladaja glupie topici.. najpierw sprawdzcie dokladnie na stronkach czy nie ma nic co szukacie a nie idziecie na latwizne .. topic w ostatecznosci.. nie zawracajcie ludziom dupy.
A i jeszcze jedno postawcie se server albo grajcie na jakims innym niz starzy gracze.. a jak sie nauczycie grac to wtedy grajciez nimi.:)
[quote="Kribol"]I ja sie czepiam po co nam newbie.. tylko sie placza i denerwuja i zakladaja glupie topici.. najpierw sprawdzcie dokladnie na stronkach czy nie ma nic co szukacie a nie idziecie na latwizne .. topic w ostatecznosci.. nie zawracajcie ludziom dupy.
A i jeszcze jedno postawcie se server albo grajcie na jakims innym niz starzy gracze.. a jak sie nauczycie grac to wtedy grajciez nimi.:)[/quote]
sprawdzalem dokladnie - nie bylo nigdzie tak ladnie pieknie fajnie poopisywane itd...
a po drugie nie mowi sie "se" tylko "sobie" prostaku ...
a po trzecie sram na to jak dlugo grasz i bede gral ze starymi graczami ...
zielak kultury troche bo sobie na dziendobry wrogow sobie narobisz... sztuka dyplomacji to podstawa koegzystencji w tym brutalnym i niesprawiedliwym swiecie... wiec mysl a pozniej sie wypowiadaj... nie zebys nie mial racji ale te "staruchy" zgniota cie jak robaczka swoimi przywilejami zwiazanymi wlasne ze "staroscia"...
pyz... wejdz na nasza strone pks.ctf.pl i zobacz kogo woza te autobusy...
poza tym forum sluzy miedzy innymi do pomagania sobie i dzielenia sie ze soba swoja wiedza... wiec nie rozumiem po jaka cholere mam dziobac i szukac jezeli juz ktos to zrobil przede mna...
a dzieki pomocy moze zyskac zyczliwosc ludzi i nadzieje ze jezeli ja bede w potrzebie to on w jakis sposob wesprze mnie swoja wiedza w dziedzinie w ktorej ja mam braki...
parafrazujac slowa jakiegos Starszego Pana...
"wiec pomagajcie mi... tak jak i ja Wam pomagam..."
edited: bezsens.... jezeli nie ma www to juz nie moze tego wyswietlic jako strone...
_________________ Optymizm to połowa sukcesu...
Ostatnio zmieniony przez Grzdyl Czw Mar 04, 2004 3:38 pm, w całości zmieniany 2 razy
... kolejny problem :
1) nie dzialaja mi skiny [ctf] z pakow ,tzn. mam standardowe ,czasami jak ktos sie dolaczy to czasem ma zmieniony skin ... czasem
2) chcialbym przerobic paka - dokladnie crosshair - w czym moge to zrobic ?? [tło niewidoczne czy cos ? nie wiem ]
3) szukam klanu ktory mnie przygranie
Do edycji paków polecam program Wally dla mnie osobiście jest najlepszy Bardzo łatwo w nim wszytko robić nawet jesli sie nie jest geniuszem komputerowym.
ps. czepiacie sie
_________________ "Wątpiąc w swoją moc, dajesz moc swoim wątpliwościom" - Misteryman ;P
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum