[quote="pyz"]Nie dziala, bo jestes cheater. Powinno sie uzywac standartowych skinow z paka CTF'a! vote ban dla cheatera. Orlan, zrob z nim porzadek [/quote]
ej kurfde bez jaj bo jeszcze uwierze o_O
juz dziala
az poojde poczytac przepisy Cb
daje sie odczuc to na kazdym kroku : "Zielak daj autograf ,Zielak pokaz klate ,Zielak kup mi jogurt o_O" ... Zielek byl od q3testu i zostanie
a co do tej predykcji czasu to juz mi stuknely 2 tygodnie z q2ctf chyba o/ o/ o/
jak juz chyba mówilem grapple sux0r !!! to takie zboczenie z q3ctf gdzie nie ma tego urzadzenia [przez co ctf jest jakby troche ułomny] ,no ale jak zobaczylem demka fettsona i jego 10s CAP na ctf1 bodajze to omfg omfg omfg ,a jak udalo mi sie podejzec pol.rejv'a chyba i jego 1hp-grapple-only-fullCAP to sie osralem x_X to cudenko roxuje ....
ok modele działaja ,celownik jakis tam z przemytu jest ,timer .... hmm no jest taki smieszny co to syntezator mowy mowi ze za 1 minute kuat ,ale ale z tego co wiem to ziooom zioooom zioooomy wymyslili ze w prawym dolnym prawie rogu pojawia sie lista itemow i ich time za ile sie pojawia [skad toto dostac i za ile -serio pytam ] .
No i druga magiczna sprawa - cl_jakastamkomenda 0 wylacza dym z rakiet i promien rejla ,a jak wykombinowac zeby DYMU z rakiet NIE BYLO a promien z raila owszem ??
plz help
z railem to ja se tak wykombinowalem ze:
- na cocheat jest komenda "nc_railtrail" ustawiona na 1 a do tego "cl_particles" (to jest ta komenda na dym z rakiet etc.) na 0
-> wychodzi z tego taki "drucik" przy railu o dowolnym kolorze (cza se go ustawic [kolor]), a dymu z rakiet i paru innych badziew nie ma ;o... no i tyle ;p
tylko jak na poczatek z tym "drucikiem" 0o bedzie sie sie chujowo gralo :]
i jak masz zamiar mowic o q3 to nie wspominaj nic o ctf bo to jakies nieporozumienie tam jest jak juz cos bardziej w stylu flag dm :] tylko pewnie im sie nazwy pojebaly
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum