i tak fajnie ze mialo miejsce takie pospolite ruszenie... scena jeszcze zyje.. .;)
Pospolite ruszenie to wczoraj?(przedwczoraj? ;> ) bylo fajne na XS. Elyta wybyla z zalagowanego Coolnetu by ladnie popykac na XS match na ktorym, o dziwo! lepsze warunki do gry niz na Coolnecie panowaly (mimo pinga circa o 20 wyzszego).
Szkoda tylko ze sklady sie nieco zrandomizowaly po pierwszej mapie az do totalnego bezsensu na trzeciej :/ .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
ta... 5/5 masakra... a ja zamiast wpisac killa sQuitowauem sie z serva...
mozna czasciej cos takiego robic... zebrac ludzi z coolnetu i q2.ctf oraz clanbase.q2.ctf i pojsc na jakis jeden wspolny server i wybrac sensowne squady...
tylko w swiecei queja zaczyna juz sie robic "Keine Grentzen" dlatego musze sobie cfg zmienic ...
Hmmm? To niby zarzut? Przeciez to najnormalniejsza i najbardziej odpowiednia liczebnosc copikow. Za duzo na Coolnecie 8/8 grasz :/ .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
fajnie sie gralo... gralo sie wreszcie z ludzmi ktorzy wspolpracuja a nie tak jak na coolnecie gdzie "kazdy sobie rzepke skrobie"...
przed meczem podczas papieroska ustalamy pozycje i....
fajnie sie gralo... gralo sie wreszcie z ludzmi ktorzy wspolpracuja a nie tak jak na coolnecie gdzie "kazdy sobie rzepke skrobie"...
przed meczem podczas papieroska ustalamy pozycje i....
iiiiiiiiiiiiiiiazda... ;)
Wspolpraca moze byla ale z tym trzymaniem pozycji ;) ... w polowie ctf1 taz lazl na srodek ja defilem, na ctf2 zamiast kampic w oknie lazlem z Odenem na atak bo bylem nabity jak dzika swinia :> a na lf1 lazlem z Ziutem na atak bo obrona bez ampa/accela/quada w pojedynke na tej mapie jest niemozliwa prawie :> (potrzebny jest interceptor przy dziurze RL bo ciezko ubic napakowanego FC jednym czy dwoma strzalami bez techow/quada... a nie bylo takowego bo lazil na atak - Ziut)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum