wszystko zaczne umieszczac na www jak tylko brzoza skonczy dzial klany (w tej edycji ma dzialac 100x sprawniej, chce uniknac takich pomylek jak ostatnio)...
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
no i jeszcze mala zmiana... [s] wypisalo sie z ligi a beta wersje naszego www (autorstwa brzozy) mozecie zobaczyc pod tym adresem:
http://ligactf.passnet.pl/new/
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
SEBbull:
Dzial klany jest troche nie czytelny przez ta biala czcionke...
bs... imho jest ok, pozatym nie sadze by to sie zmienilo, a co do czytelnosci to radze kupic lepsze szkla (przetestowalem to na sobie - pomaga!
Cytat:
wegorz:
cos ja czerstwo widze ta lige ale cóż....:PPPP zagłaszac klany ludzie i jedziemy
gdybym nie byl czescia tej sceny od dluzszego czasu to pomyslalbym ze twoje narzekania wynikaja z jakis okreslony powodu, aczkolwiek wiem ze to prostu zwykle dobre q2ctf pierdolenie pozdrawiam
Zastanawiam sie nad tymi kropkami na stronie testowej... w menu przy nazwac dzialow... przy nicku piszacego njus, przy nazwach klanow... potrzebne toto?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nie no ja myśle ze to wypali bo ten nasz polski ctf to zgroza nom ale lepiej ziutek szybko ruszaj z ta liga bo na wakacje ludzie wyjezdzją i wątpie zeby grali.....pozdro from rybak...:PPPP
Zastanawiam sie nad tymi kropkami na stronie testowej... w menu przy nazwac dzialow... przy nicku piszacego njus, przy nazwach klanow... potrzebne toto?
presja srodowiska ... strona musi byc trendy, k ?:P
[quote="Ziutek"]vitez - taka wizja artystyczna ;) nie narzekaj...
[/quote]
Jasssnee... brzoza spierdolil cos w kodzie i teraz kombinuje jak (i czy) to naprawic ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum