ekhm... no wiec... na dzien dzisiejszy do ligi zglosilo sie 7 klanow (xm, wn, ews, ewc, s, pks, roa)... oto terminarz ligi:
runda 1 (10 maja - 16 maja):
ewc v ews
roa v s
wn v xm
p:pks
runda 2 (17 maja - 23 maja):
ewc v wn
ews v pks
xm v s
p:roa
runda 3 (24 maja - 30 maja):
ewc v s
ews v roa
wn v pks
p:xm
runda 4 (31 maja - 6 czerwca):
ewc v roa
ews v wn
pks v xm
p:s
runda 5 (7 czerwca - 13 czerwca):
ewc v pks
wn v s
roa v xm
p:ews
runda 6 (14 czerwca - 20 czerwca):
ewc v xm
ews v s
roa v pks
p:wn
runda 7 (21 czerwca - 27 czerwca):
ews v xm
roa v wn
pks v s
p:ewc
wszystkich CLi prosze o to by juz zaczeli umawiac mecze! nie mamy zbyt wiele czasu, a wszelkie opoznienia beda karane walkoverami (liga skonczy sie czy tego checie czy nie dokladnie 27 czerwca, do tego dnia bedzie mozna rogrywac zalegle spotkania etc.)... jesli juz uda wam sie umowic na jakis termin dajcie mi znac via gg (#2033258) lub mail (mskorko@o2.pl).
www powinno byc gotowe do 10, jesli jednak nastapia jakies opoznienia to poprostu bedziemy musieli cierpliwie poczekac...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
bedzie wymagany NC 2.40(tzn jaki kolwiek NC bo wiele osób kaci na bitme a wszyscy wiemy co bitme daje) bo ten NC wykrywa czy ktos ma trajektorie....taka sugestia ze powinien być
i gramy tylko na cool ? bo cos ostatnio cool scierwi...
Sugeruje NC 2.34 bo 2.40 zostal tylko testowo wypuszczony i spoooorooo osob ma z nim problemy :?
P.S. wow... "edit" wrocilo na forum :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum