juz coraz mnie niestety osób gra w q2 ja gram dopiero rok a juz servy swiecą pustkami i samymi fejami....a stronka jest dobra nie ma co tylko gdzie znikły wyniki z poprzednich meczy ?
To ja moze zaweze swoje pobozne zyczenia - juz nie czepiajac sie przejrzystosci, designu, czy screenow w raporcie, moglyby dzialac chocby niewyrazne - linki "raporty" i "tabela" i raporty w formie njusow po zniknieciu z glownej strony albo i na raz pojawialyby sie w linku "raporty wlasnie" (po cos on jest nie? ) :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
mysl taka przeszla tez przez moja glowe mysle ze to doskonale rozwizanie, ktore wdrozymy czym predzej na naszej stronie! jestes skarbnica wiedzy a tak serio to masz racje, sie zrobi (wiesz... my jestesmy fachowcami starej daty)...
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum