Capture The Flag (ctf.pl)  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pyz jest kompleksem....
Autor Wiadomość
duke
Gajowy Książe

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 9:06 am   

IN FLAMES niach niach ;]
tylko za malo osob :/, Adolf pisz wiecej :P
i gdzie Grzdyl? wogle co to za festyn : P
zmula poki co ;]

Kumanus
Orc

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 9:18 am   

deleate Me plz ... sam sie nie skasuje nia ma opcji ;/ :D
grzdyla brakuje .. on zawsze nadawal posty najlepszej masci :P

pyz 
For the Horde!

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 10:44 am   

a ja się tarzam po ziemi ze śmiechu jak czytam tych ludzi :) cokolwiek nie napiszesz to wszystko łykną jak ciepłe bułeczki :) nadal nie rozumieją chyba o co chodzi z lożą szyderców :twisted:

Budziu
Wisienka

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 2:43 pm   

po pierwsze... brzoza masz '+' :)
po drugie... pyza czasami ludzie maja zly dzien... moze smoku sie poklucil z kobieta. nic nie wiesz... to ze cie wqrzyl to ok ale teraz co robisz... ze ban na coolnet, prozak to czysta zemsta i pokaz sily... czyli ze masz pod soba te servery.nie chodzi mi o sile fizyczna.
po trzecie... strasznie zgapiles to "w moim klanie sie pije i jest ok" - cos takiego. stary od lat juz wiadomo ze tak bawia sie PKS'y. inne klasy sie ucza takiej zabawy. ty rowniez. nie rub z siebie extra kolesia w przyciemnianych okularkach. takich nikt nie lubi. a widze ze ciebie to juz coraz wiecej osob.

Adolf 
Robaczek

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 2:58 pm   

Budziu nie przesadzaj :P Od dawna wiadomo, ze PKS to banda zjaranych psycholi, a jak pijecie, to tylko po to zeby zaliczyc zgon. W [s] sie pije z klasa ! I robi sie to juz tak dlugo, ze ty wtedy jeszcze nie wiedziales co to jest Q2, a ctf tym bardziej :P Zreszta dalej mam watpliwosci czy wiesz o co biega w ctf'ie :D

Budziu
Wisienka

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 3:41 pm   

banda to mozesz mowic sobie na swoje 's'... i gdybym byl zjaranym psycholem spalil bym ci juz dom... wiec nie porownoj mnie i moich ludzi do swoich. bo szczerze mowiac to twoi nic nie reprezentuja. no moze wiedza co to ctf ale nie wiedza co to imprezy. generalnie twoja ARMIA ADOLFIE to... i tutaj sobie sam dokoncz... ale szczerze...

Adolf 
Robaczek

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 4:17 pm   

Nie badz smieszny :) [S] to jest klasa wyzej niz jakies glupie PKS i kazdy o tym dobrze wie. [S] to jest klan oparty na glebokiej tradycji i wzajemnym zaufaniu. Tu nie trafiaja ludzie, ktorzy nic soba nie reprezentuja, w przeciwienstwie do PKS, gdzie polowa to banda niewychowanych dzieciakow. I bede was nazywal banda psycholi, bo to co pokazujecie nie zasluguje na inne miano. Wiec nie proboj mi wmawiac, ze jest inaczej, bo ja dobrze wiem jak jest i dobrze o tym wiedza pozostali ludzie, ale co ja bede tobie tlumaczyl, jak ty masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.
Btw. o nasze "imprezy" sie nie martw :/

Budziu
Wisienka

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 4:38 pm   

no moze jestescie klasa ale chyba druga w PKP. i nie nazywaj nas glupkami skoro nie masz podstaw... czy ja cie wyzywam... chcesz to moge zaczac.
uwazam ze jestes rura i tyle. nie ma sensu prowadzic z toba rozmow bo nie odpowiesz nic konkretnego... tylko sie powtarzasz... poszukaj sobie znajomych.

Adolf 
Robaczek

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 4:53 pm   

Mam podstawy .. Gralem z wami jeden sezon w CB i widze jak sie zachowujecie na serverach. Po za tym calkiem dobrze znam stara gwardie PKS i dobrze pamietam jacy oni byli i mam porownanie, jacy wy jestescie. Reszta nie wymaga komentarzy. A to ze ich/was nie znam IRL .. who cares ?:/

duke
Gajowy Książe

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 5:01 pm   

ziomalsko <twisted> : P

brzoza
Night Elf Male

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 5:13 pm   

no panowie wiecej, wiecej! Bo narazie smieje sie przed monitorem a chcialbym spasc pod biurko!.... trole...

Trigger
Figlarny status

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 9:15 pm   

dobry flamewar nie jest zly !=]

pyz 
For the Horde!

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 11:35 pm   

Adolf, święte słowa, stare PKS było wporzo, a to co jest to banda dzieciaków. Zresztą sama średnia wieku dawnego PKS a obecnego mówi sama za siebie.

Budziu, [S] było na długo zanim Ty dowiedziałeś się co to q2, a ludzie którzy grali w [S], to jak zaczynali, to byli starsi niż Ty będziesz za 5~8 lat, także nie wiem czemu Ty w ogóle dyskutujesz?

duke, brzoza, trg - kupcie Adolfowi i mi po 0.7 Jacka Danielsa, a potem nas wpuśćcie na forum ;-) będziecie mieli łaaaaadny show :D

brzoza
Night Elf Male

Wysłany: Pon Lip 19, 2004 11:55 pm   

niewiedzialem ze Jack Daniels to napoj dla troli :D

pyz 
For the Horde!

Wysłany: Wto Lip 20, 2004 12:15 am   

stfu!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach