heheheh powiem ci za co dostales bana za GLUPOTE( powiedzmy) i bardzo sie ciesze ze take pojoby jak ty nie bedą grac na euro i kazdy kto rowniez uwaza mnie za takiego proszę nie grac na euro nie trzeba ja nie zapraszam
btw. wyprzedzajac wypowiedz adolfa na moj temat ktora sie zapewne ukaze przypomnij sobie jak to nie tak calkiem dawno temu dostalem od ciebie bana (full bana) na coolnet tylko dlatego ze tam wszedlem to jest lol ale ja nie smutam sie wszystkim lol2
zyj w pokoju brutlee i pozdrow ludzi na xs odemnie pa
_________________ Misiu...misiu...misiu ale ty masz wielki łeb...co ty na omce jedziesz...???......:pppp---->
Wysłany: Sob Wrz 04, 2004 5:06 pm
omg se flamewary robicie
po co na tym forum sa admini?
usuwac posty nienatemat...
pierdole zaczynacie sie w huj wyzywac a temat jest zwiazany z banem a nie ze ktos kogos nie lubi...
pozatym na huj wy sie kickacie banujkecie itd???
WEGORZ JAKO PRZYKLADNY ADMIN UZYWAJ SHUTUP
RESZTA UZYWAJCIE IGNORE
pozdro
p.s mam wyjebane ze tyle razy przeklinalem ...
ludzie co sie dzieje...hmm moze uznacie mnie za jakiegos nienormalnego or cos...a Ty krzysiek zapodasz ze pisze tylko posty by kogos bronic or cos...ale co sie dzieje...w jednym tym poscie mozna by z 50 przeklenstw wylapac...kaszub tu wogole zaglada ???
bo wydaje mi sie ze forum wybiega chyba nie w ta strone co trzeba...
Panowie...uspokujcie sie...przeciez mozna sie bluzgac wyzywac itd kulturalnie no nie ??
a szacunek mimo wszystko dla oldschoolowcow sie nalezy !
Od kiedy przekleństwa są zabronione na forum? ;>
Ty napisałeś *aż* 19 postów, a weź wyłap sobie jego posty, najlepsze jest zestawienie 2 pierwszych, pozostałe są 'dodatkami' ;> więc naprawde gdy widze coś takiego, to mną o ściany rzuca że koleś włazi tu tylko po to by się pożalić.
aaaahhhh BIG LOL Nie ma to, jak rzeczowe argumenty w dyskusji.
- przepraszam, ktora godzina?
- wypierdalaj pojebie!
- ludzie, ten czlowiek chyba ma problem...
- wypierdalaj pojebie, jestes zalosny!
(i od nowa i jeszcze raz...)
Pyz, przypominasz mi szczekajacego ratlerka mojej sasiadki. Czyzbys byl z nim spokrewniony? Eee... chyba nie, bo ten piesek (chociaz maly i wredny) jednak jest rasowy. Szczekaj dalej, tyle mozesz. Szczekaj glosno, niech wszyscy slysza. Uwielbiam jak robisz z siebie blazna.
Alien3: masz racje, sam sie prosilem o bana
Wegorz: wszyscy wiedza, ze admin ma zawsze racje. Gracz jest gosciem na serwerze i musi przestrzegac pewnych regul. Ale admin rowniez powinien dawac przyklad swoim zachowaniem. Serwer ma sluzyc wspolnemu dobru i zabawie wszystkich graczy. Jesli jestem niemile widziany na Euro-necie, wystarczylo poprosic o wyjscie.
Na konkretne pytanie za co byl ban masz tylko odpowiedz w stylu Pyzmena (za glupote, ty pojebie). Zastanow sie lepiej nad soba.
Pyz, przypominasz mi szczekajacego ratlerka mojej sasiadki. Czyzbys byl z nim spokrewniony? Eee... chyba nie, bo ten piesek (chociaz maly i wredny) jednak jest rasowy. Szczekaj dalej, tyle mozesz. Szczekaj glosno, niech wszyscy slysza. Uwielbiam jak robisz z siebie blazna.
No, no... coraz ladniej... zaczyna sie sliczny flamewar w stylu pl.comp.os.advocacy ;) . /me idzie po piwo i chipsy i rozsiada sie wygodnie na wersalce 8)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Każdy jego kolejny post w tym temacie będzie kasowany, ten jeden zostawiłem, żeby nie było, że boje się krytyki mojej osoby, i że ja musze mieć "ostatnie słowo"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum