Wysłany: Sob Cze 18, 2005 8:36 pm
w tym problem że brakuje mi textur grappla techów i bodajże pare innych z podstawowych map wiec nie chce mi sie szukać kogoś kto mi porzyczy q2 zeby pare tych rzeczy miec :/, kiler nie powiedziałeś mi nic nowego wiec moze znajdzie sie ktos kto poda adres do sciągniecia moda ctf ( wasz ukochany tekst "use google" nie poskutkował a przynajmniej na tyle ile miałem ochoty szukac bo znajdywałem same opisy modu q2ctf a nie pliki z modem do ściągniecia :] )
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Wysłany: Nie Cze 19, 2005 9:26 pm
dziekuje drogie bravo obeszło by sie bez paka grzdyla wystarczyło by tylko zainstalować v3.20 ;] btw troche sie naszukałem zanim znalazłem gdzie w tym grzdylowskim paku usunąć trajektorie lotu rakiet
Najlepsza jest taka, ktora ci najbardziej pasuje. Icemat to szklo, wiec sie troche dziwnie na tym gra i raczej jest do podkladka do szybkiej gry, chociaz to akurat moje zdanie. Steelpad to aluminium i bez dodatkowych slizgaczow ani rusz, bo ci uszy od pisku odleca, inna sprawa ze mi steelpady wogole nie pasuja, gralem raz i juz nie chce. Generalnie to sa dobre podkladki, ale imho sa lepsze. Ja uzywam Func Surface 1030 od prawie 2 lat i nie wyobrazam sobie lepszej podkladki, to taka dziwna szmata z 2 powierzchniami ( szorstka i gladka ) + duza powierzchni, poprostu ideal :)
Jest jeszcze EverGlide Func Killer, to wlasciwie to samo co func surface, ale z innej firmy i z innego materialu, ale czytalem opinie ze gra sie na tym tak samo jak na func surface. Zreszta sama nazwa wskazuje, ze te 2 podkladki maja ze soba duzo wspolnego :)
http://h4g.pl/
W tym linku jest sklep z roznymi bajerami, tam praktycznie sa wszystkie podkladki dostepne na rynku. Poczytaj opinie, opisy i wybierz co ci poprostu pasuje, innej rady nie ma. Nie ma uniwersalnych podkladek, kazdy gra na tym co lubi.
Faktycznie, pare nowych steelpadow jest z plastiku, co nie zmienia faktu, ze z przeznaczenia ten pad mial byc z aluminium :)
Co do szybkosci gry, mialem raczej na mysli to, ze myszka sie dosyc mocno slizga po icemacie ( chyba ze ktos sobie kupi dobre slizgacze ;) ) i nie za latwo sie celuje na tym padzie, chociaz wszystko to kwestia przyzwyczajenia. W szybkich grac glownie liczy sie refleks i icemat imho do tego sie nadaje idealnie, no ale q2 to nie jest szybka gra, wiecej tu kamperstwa niz akcji przeciez.
Wrrr... mam ta zryta myszke mx518... i wszytko bylo ok dopoooki nie zaczylo wszystko byc nie ok Mialam pozostawiona szybkosc myszki ze wczesniejszej... i wszytko gralo w windowsie chodzila wolno i w q2 w sam raz... adekwatnie do sensitivity... i w pewnym momencie... (pewnie cos kliknelam bo zdolna jestem a jest na niej duzo do klikania) myszka zaczela w windowsie zapiepshac jak na sensitivity 15 a w q2 chodzi bardzo wolno... zaczelam sie bawic zmienianiem szybkosci... i kiedy ustawiam ze pasuje mi w win to w q2 nie pasuje... bawie sie tym sooowaczkiem... i jest dziwna skala... jeden wyzej zapiepsha i tu i tu a jeden nizej jest ok w win a w q2 juz za wolno... co zepsoolam...?! czy w ogole ktos mnie zrozumial? ehhh a dzialalo dobrze...
/edit.
Juz wszystko pasuje... ale znof sie samo zmienilo... tak na przyszlosc co moglo byc tego powodem?
/edit. 2
Wzielam icemata od brata mycha frooooowa po tym... narazie nie moge sie przyzwyczaic... bo gralam zawsze na miekkiej materialowej... i myszce za 5 zl... a ze podkaldke mialam mala to jescze podnosze myszke... i stuka to strrasznie... ale slochafki na uszach nie slychac... ogolem calkiem fajne polaczenie... mimo wszytko sprooboje tej co ty Adolf polecasz... bo kumpel ma... pozycze pogram... i powiem jak...
thx
P.S- ale mimo wszystko wiecie co moglam kliknac ze takie dzifne rzeczy sie dzialy z szybkoscia mychy?
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum