Kur** Co zapodam gdzies linka, to na nastepny dzien on juz nie dziala, grr :/
Teraz na tej stronce mma lublin zrobili jakas prywatna sekcje i pewnie to z tego powodu, ale za chwile uploaduje ta walke na ftp gdzies.
1) a ja Ci Adolf podziekuje...sciagnalem sobie wczoraj linka-fakt ze na moim magicznym, najlepszym po tej stronie wisly laczu 64 kilo... sciagal sie 40-pare minut no ale dziala i jest ok
2) mysle ze mozemy byc dumni z Nastuli-bardzo dobra walka z bardzo dobrym przeciwnikiem..szczerze to nie jestem fanem pride-ale ta walka byla niezla i ciekawa...co najwazniejsze moze wkoncu doczekamy sie dobrego tak naprawde zawodnika polskiego-Nastula sie nadaje...jedyny maly defekt jaki mozna zauwazyc to brak kondychy...silowo przygotowany bardzo dobrze..ale konycha no ale-trenuje krotko..wiec ma czas..tymbardziej ze najtrudniejsze ma juz za soba... good job Nastula
na emule duzo jest walk crocopa ja osobisice mam troche...czekamy na walke : Mirco crocop Filipovic vs Fedor Emelianenko:D o mistrza swiata zaplanowana na 26sierpnia
Fedor vs CroCop to faktycznie bedzie wydarzenie, tyle ze to nie walka o mistrzostwo swiata ( hi matrix ), ale o mistrzostwo pride, a to duza roznica, bo tych formul jest troche wiecej i ciezko powiedziec gdzie walcza najlepsi.
Ja mam nadzieje ze Fedor szybko sprowadzi do parteru CroCopa i zrobi ladne GnP, ewentualnie moze byc dzwignia ;D W kazdym razie mysle ze ta walka sie szybko skonczy, ale oczywiscie i tak wiekszosc osob kibicuje CroCropowi. Szkoda ze Fedor jest lepszy ;D
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum