Wysłany: Sro Lis 02, 2005 9:39 am
hehe tego tu jeszcze brakowalo... myslisz ze to ze ci moja firma 4 lata temu karty nie oddala to swiadczy tym ze mozesz mi psuc renome ty lamo jedna... i jestes w PKS a przeciwko mnie... masz przeje*pip* hihihi... i zebys wiedzial ze twojej karty juz nigdy nie odzyskasz... a reszta klijentow co kupili juz odemnie sa zadowoleni i gotowi do dalszej wspopracy... wiec jeden niezadowolony klijent. a ja mam narazie juz 14 zadowolonych. pokaz mi firme, sklep, lub cokolwiek gdzie wszyscy klijenci sa zadowoleni... moze Frazpc?? buhehehehe. czytam wasze forum i widze ze ludzie sie nie wypowiadaja zawsze spiewajaco o was. wiec czep sie swego ogona i pilnuj swojego "Interesu" bo ja na twoj do tej pory nic zlego nie powiedzialem... ;] hehe
POZdrawIAM
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 12:36 pm
nie shinoda to nie gryzienie... to dogryzanie... taka juz mamy slabosc od kad sie znamy z sauronem... wszystkie chwyty doswolone... no prawie wszystkie, byle bylo smiesznie... bo z zyciu codziennym juz jak dogryzasz to juz tak ze nie ma mozliwosci posmiania sie... nieprawdaz...
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
budzik hehe my nie sklep misiu pluszowy zreszta co ja sie bede znalem interes kiedy jeszcze klepales w klejka na single ;> i juz dawno temu wspolpracowal z nami ale sie zesral i tak mu juz zostalo hehehe
pis i bez fochow nie odpowiadasz za renome wiec wyluzuj
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 3:19 pm
o jezu sauron jaki ty jestes zajebisty ;] hihi
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 3:20 pm
juz wiem dlaczego cie do pks wciagnąlem... bo taki zajebisty jestes ze az mi stopa podryguje jak slusze... Sau-ron, Sau-ron... hehe
don't Foch ;P huehue
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 3:23 pm
o ty wypominaczu... juz mi tyle razy to powturzyles ze chyba nie zapomne o 40-stki. i tak jakos tyle czasu bede oddawal... hihi...
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 3:32 pm
w kosciele to raczej mnie nie widzieli dlugo... nie chodze do instytucji... gdzie biora pieniadze... na co?? na benzyne...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum